Top
netflix serier på netflix

43 bedste serier på Netflix

Herunder vil jeg give jer mine bedste serier på Netflix

Det kan ikke komme som en hemmelighed for nogen, at jeg ELSKER serier, jeg ser måske liiiige i overkanten mange serier og film. Som lovet vil jeg lave en liste med de 43 bedste serier på Netflix jeg har set.

Bedste serier på Netflix, med kategorien MYSTIK

1: Stranger Things

En dreng forsvinder på mystisk vis og man følger her hans kammerater, som har sat jagten ind på at finde ham. Her møder de en pige som har overnaturlige kræfter og drengene prøver at løse mysteriet med at finde deres kammerat.

2: Outlander

Outlander foregår i skotland i 1945 hvor en kvinde efter krigen bliver kastet tilbage i tiden til 1743. Her følger man Claire, hvordan hun prøver at overleve, uden at blive opdaget i at hun faktisk er fra fremtiden. Hun har en interesse for natur medicin, som hun fik, da hun arbejdede som sygeplejerske under krigen. Denne viden har hun nu taget med sig til fortiden og bliver anset som druide.

3: Black Mirror

Denne serie er nok en af mine yndlings lige pt. Hvert afsnit i denne serie er uafhængig af hinanden og handler om hvordan teknologien kan påvirke os. De sætter her nogle scenarier op, med forskellige teknologier eller et bestemt emne. Hvis du har en interesse for teknologi, sociale medier og deres påvirkning på os. Så skal du skynde dig ind og se den.

4: The Mist

En tåge rammer en by og de er nu fanget i et shopping center, ud af tågen kommer der mystiske skabninger og de prøver at overleve og bekæmpe dem.

Den er baseret på en Stephen King novelle og er en super spændende science fiction-horror serie!

5: Bates Motel

En teennager og hans mor flytter ind på et motel, som de driver sammen. De er “flygtet” fra fortiden, hvor teenagerens far er blevet myrdet. Det er her man begynder at se mystiske ting ske, både med moderen og med teenageren. Der går et godt stykke tid i serien med at finde ud af hvad der helt nøjagtigt er sket med den far.

6: Under the dome

Denne serie handler om en by som bliver fanget under en kuppel, hvor denne kuppel kommer fra er der inden der ved. Alt elektronik og vand stopper med at virke og de kan se resten af verden udenfor leve videre. Man følger her menneskerne inde i kuplen, hvordan de overlever og hvordan magt kampen begynder.

7: The 100

97 år efter en atom krig har ødelagt jorden, følger man her et rumskib hvor noget jordens befolkning var flygtet ud på, da krigen startede. De sender 100 ungdoms misbrugere ned til jorden for at se om den igen er sikker at gå på, og i håbet om at kunne bo på jorden igen.

8: Zoo

Hvad sker der når mennesker bliver beta på jorden og dyrene overtager. I Zoo følger man en forsker og hans team i håbet på at finde ud af hvorfor alle dyr på jorden pludselig er blevet aggressive og vil formindske udbrudtes angreb.

“Bare lige en reminder, så skal der pizza til sådan en aften med de bedste serier på netflix (du kan se en opskrift her)????”

9: Riverdale

Denne ungdomsserie, er en mysterie serie med en mørk historie bag som finder sted i en lille by. Her følger man nogle unge mennekser som prøver at løse mysteriet hvordan deres kammerat er død. Er det et selvmord, et uheld eller et drab?

10: The OA

En blind pige bliver kidnappet og kommer tilbage med synet 7 år senere. I denne serie følger man hendes historie og hvad der er sket med hende i de 7 år og hvordan det er at komme tilbage til virkeligheden med forældre hun aldrig har set før.
Denne serie er i kategorien drama, fantasy, mysterie.

11: Breaking Bad

Hvis du endnu ikke har set denne serie, så er det bare med at komme i gang. Denne serie handler om en kemi lære som står i penge problemer, da han går hen og bliver syg og begynder at producere meth. Han går i samarbjde med en junkie, hvor de i fællesskab prøver at sælge stoffet og man følger dem i deres op og nedture til at få solgt stofferne.

Denne serie er awesome!

12: Better Call Saul

Så kommer der Better Call Saul, når man har fået set sig den overstående serie, så er det med at se denne! Denne serie er en søster serie til Breaking Bad – her følger man advokaten Saul fra serien. Man ser hans historie og hvordan han er blevet som man kender ham fra den anden serie.
Suuuuuuper sjov serie!

13: Terra Nova

I fremtiden er jorden ødelagt og luften forurenet så meget at videnskabsmænd har opfundet en tidsmaskine som tager befolkningen tilbage til ur tiden med dinosaurer, hvor den nye verden er blevet opført. Men det er kun udvalgte mennesker og deres familier som får lov at komme afsted.

14: The returned

En lille by er i chok, da afdøde personer begynder at dukke op igen. Alle som er vendt tilbage fra de døde ved ikke hvordan det er sket eller hvad de har lavet i mellemtiden.

15: Døde piger lyver ikke

Clay prøver at finde løsningen på, hvorfor hans klaseskammerat Hannah har begået selvmord. Nogle bånd er blevet optaget og igennem disse hånd, begynder han at finde ud af mere og mere.

16: 12 monkies

Her følger man en tidsrejsende fra en post-apokalyptisk fremtid, hvor han prøver at finde frem til en løsning og stoppe en dødelig plage, som næsten har ødelagt hele jordens befolkning.

17: Glitch

James Hayes er politimand i en lille by, han bliver kaldt ud til en kirkegård midt om natten efter 6 personer uforklarligt er opstået fra de døde. Han prøver at finde frem til hvad der kan være sket og om de muligvis kan have en kobling sammen.

18: Frequency

En detektiv finder ud af at hun kan kommunikere med hendes afdøde far igennem en radio og de går nu i gang med at løse et mysterie sammen.

19: The Rain

En dansk serie, hvor man følger et søskende par som er flygtet fra byen, ned i en beskyttet kælder. De er flygtet fra regnen som siges at skulle bære en sygdom som dræber alle på deres vej.

20: Alias Grease

Denne serie er baseret på virkelige begivenheder. En kvinde er fængslet for mordet på en anden kvinde, her ser man en psykolog som prøver at finde frem til den rigtige sandhed.

21: Colony

Aliens har overtaget jorden og delt den op i to. Familier skilles og man følger i denne serie en familie som kæmper og prøver at overleve med de regler der er blevet sat op for dem efter ankomsten af disse fremmede.

 

bedste serier paa netflix slik

Bedste serier på Netflix, med kategorien SJOV

22: Modern Family

ABSOLUT sjoveste serie i VERDEN, jeg elsker Phil Dunphy! han er simpelhen det sjoveste. Serien handler om en familie, hvor man følger HELE familien. Du skal se denne serie hvor du virkelig har brug for et godt grin.

23: Grace and Frankie

I Grace and Frankie, følger du de her to ældre damer som, finder ud af at deres mænd er forelsket i hinanden og vil have et forhold sammen. Grace and Frankie bliver defor nødsaget til at bo sammen i deres fælles sommerhus og man følger hvordan en  hippie og en housewife nu skal få en hverdag til at fungere sammen.

24: New girl

Jess fra denne serie må nok være min soul-serie-menneske! hun er fantastisk. man følger her 4 roomates, hvordan de lever deres skøre fælles liv og hvordan de vælger at løse hverdagen problemer. Dette må nok være den nyere udgave af venner..

25: Dont trust the B*tch in apartment 23

En pige fra provinsen tvinges til få en roomie og det bliver en som absolut ingen morale har og skaber kun ballede mellem dem. denne komedie er virkelig god en fredag aften!

26: F.R.I.E.N.D.S

Do i need to say something here?

27: Santa Clarita Diet

En familie mor bliver bidt af en zombie og bliver selv til en, familien finder ud af det og prøver nu på at skaffe menneske kød til hende for at hun kan overleve. Serien er en komedie serie, så der er intet “farligt” over denne.

28: Unbreakable Kimmy Schmidt

Et par piger er blevet kidnappet og sat ned i en bunker af en mand som har fortalt dem at de ikke kan gå oppe på jorden. Her følger man Kimmy da de bliver befriet af bunkeren og finder ud af at intet har ændret sig og at de bare er blevet løjet for. Hun skal nu til at starte hendes liv, med venner, familie og job.

29: Rick And Morty

Denne serie skal du se hvis du skal se noget med så lidt indhold i som overhovedet muligt! Det er så sort humor. Rick er Morty’s egoistiske bedstefar og han sørger altid for at få rodet alle omkring ham ud i vanskeligheder med hans eksperimenter.

30: Orange is the new black

Piper som er hovedepersonen i denne serie melder sig hos politiet, fordi hun tidligere har arbejdet med stoffer. Man følger i denne serie hende, efter at hun er kommet i fængsel og de andre kvinder i kvinde fængslet. Man skal kunne lidt af hvert for at overleve i sådan et fængsel.

Bedste serier på Netflix, med kategorien GIRLY

31: The Crown

Dronning Elisabeth’s bliver her fortalt flot og ærligt. Normalt er jeg ikke så meget til kongelige begivenheder, men denne serie fangede mig virkelig. Hendes historie bliver fortalt på en virkelig spændende måde.

32: Gossip Girl

Man følger her en gruppe teenagere som bor på upper east side i New York, deres hemmeligheder bliver hurtig spredt igennem en hemmelig blogger, som igen af dem kan finde frem til hvem er. Det skaber hurtigt drama imellem dem.

XoXo Gossip Girl

33: Me, You, Her

Et par beslutter sig for at finde sammen med en tredje person som skal være med i deres forhold. Her følger man hvordan de får livet til at ske, når man er tre og ikke to. Denne komedie er helt klart værd at se.

34: Pretty Little liars

5 bedste veninder, bliver delt til 4 da den ene pludselig forsvinder efter en aften sammen, med alkohol i en lade. Efter en begravelse af hende, begynder de mærkelige beskeder at tikke ind hos pigerne. Hemmeligheder kommer frem og opgaver skal gennemføres, hvis hemmelighederne ikke skal afsløres.

– A

35: Mit navn er Anne

Serien foregår i midten af 1900 tallet og handler en en fantasifuld, forældreløs pige som bliver adopteret af et ældre søskendepar. De bor på en går som hedder grønnebakken. Man følger her deres hverdag med, hvordan de bliver en familie og hvordan Anne’s fantasi og livsmod vækker liv på den gamle gård.

Bedste serier på Netflix, med kategorien DOKUMENTAR

36: Making a murderer

Serien er filmet over en periode på 10 år, og er en dokumentar med Steven Avery som er blevet uskyldigt dømt for. Han filmer meget af serien selv og beviser hvordan at beviser omkring ham er blevet plantet af politiet.

37: Amanda Knox

Amanda er udviklingsstudent i italien og bliver sigtet for at have myrdet en anden studerende i deres fælles hjem i italien. Amanda mener at hun er uskyldig. Denne er dog en film og er en dokumentar på en virkelig historie.

38: Follow this

Journalister fra BuzzFeed undersøger skæve internet fænomener og forskellige dagligdags tabuer.

39: Madeline McCann-sagen

I denne dokumentar serie får man et indblik i deltaljer, omkring sagen med den 4 årige Madeline, der formodeligt blev kidnappet på deres ferie. Sagen syntes jeg er meget mystisk og kan ikke få det hele til at hænge sammen. Hvordan det portugisiske politi håndterer hele denne sag, er næsten en helt dokumentar for sig selv.

40: Faldet af i svinget

Er jorden rund eller flad? her følger man en flok mennekser der har den tro om at jorden er flad og hvordan de prøver at bringe budskabet videre til resten af jordens befolkning. De har deres egne modeller og teorier om hvorfor jorden IKKE kan være rund.

41: Fyre

En gruppe drenge beslutter sig for at holde den vildeste festival der nogensinde har eksisteret. De brander hele festivalen med influencers og skaber en kæmpe opmærksomhed med medierne. Disse drenge har ideer, visioner og mål. Men erfaring med events og realitet er noget de har manglet. Dokumentaren viser hvordan der skabes kaos på en ø, hvor en masse rige mennesker har bestilt billetter til en festival som var i overklassen. Men da de ankommer, mødes de af et helt andet syn.

42: Ted Bundy tapes

Et portræt af seriemorderen Ted Bundy. Her får man et indblik i hans liv, hvordan bar sig ad med at myrde så mange kvinder og i denne dokumentar findes der aktuelle interviews, arkivbilleder og lydoptagelser.

Bedste serier på Netflix, med kategorien GYS

43: The Haunting of the Hill House

Der skal meget til at skræmme mig, og nu er der endelig kommet en god gyser serie! Det har jeg virkelig ventet længe på. Den minder mig på mange måder om Game Of Thrones måde at fortælle på. Her i forhold til at man ved aldrig hvad der kommer til at ske! Man bliver overrasket de gang de kommer med “Chok” – det er helt perfekt!

Det her var mine forslag til hvilke bedste serier på netflix jeg kan finde på at se.

Mangler der nogle på listen med bedste serier på Netflix, så kommenter endelig her under så listen kan blive fuldendt 😉

Jeg har lavet en liste med mine bedste Podcast, se dem her 😀

5 Comments
 • Pingback: Mine bedste podcast - Trine Bauer
  4. september 2018 at 15:48
 • Peter
  28. september 2018 at 12:49

  Hvilken serie på din liste synes du er mest underrated ?
  Vi har også lavet en liste med vores Netflix favoritter, og her synes jeg American Vandal går under raderen hos mange.

 • Lone
  15. februar 2019 at 15:51

  Hej fed liste, godt med nogle lange lister så man får nogle nye anbefalinger! Jeg tænkte om du mon har set den nye serie Sex Education og om det er en du kan anbefale, er meget nysgerrig? 🙂

Hvad har du på hjertet?

%d bloggers like this: