Top

Crossfit-dagen som newbie

(det var en del sjovere end jeg havde forventet at finde gif’en til det her indlæg😂)

Jeg har i går lørdag, mildt sagt, været udenfor mine vante omgivelser. Steffen tog mig med til en crossfit konkurrence, hvilken han deltog i og jeg ved nu hvordan andre mennesker har det, når jeg begynder at ævle om online markedsføring og tekniske opsætninger. Det var lidt den der følelse af elefanten i rummet, i stedet er denne elefant 1,57 høj, 55 kg, med en lys stemme.

Det skal som først siges, at jeg ALDRIG har været med til nogle konkurrencer før, som i aldrig! og så den mindre detalje, kender jeg intet til denne sportsgren crossfit. Udover de umættelige fordomme som kæmpe vægte, folk der brækker samtlige kropsdele og store traktor dæk som skal flyttes.

Da vi ankommer er der til min store skuffelse og overraskelse ingen kæmpe traktor dæk (de står udenfor…) og der ligger kæmpe bolde ud over alt på gulvet. En reminder fra min side, hvis du nogensinde skulle bevæge dig ud i denne slags event, så kan disse bolde altså IKKE bruges som fodbold.

Jeg sidder ved siden af Steffens makkers mor og bror – som han stiller op sammen med. Kan se de har taget forsyninger i mega nice camping-overlevelses stil med. Der var sågar en køletaske. Hvis du skulle være i tvivl her, så besidder jeg et kæmpe prepper gen og syntes jo de er total goals-heppekor-buddies! Og hvis jeg … får lov efter i dag, at komme med igen. Så skal jeg helt sikkert have titlen Snack Master, som jo vil gøre det til mit job at medbringe flere snack og jo selvfølgelig også spise dem. De løfter vægte. Jeg løfter snacks op af tasken. Syntes det er en fantastisk fordeling!

Når jeg kigger rundt kan jeg se folk er super nervøse og flere fortæller hvor nervøs de er til deres makker. Jeg er rimelig fascineret af, hvor meget de ligger i det her. Rundt i lokaler er folk begyndt at gøre sig klar til at det er deres tur, til at konkurrere og i højtaler brager sangen champion (kato remix med Clement og Jon Nørregaard) vil da lyve hvis man ikke lige bliver fanget af hele situationen)

Konkurrencerne er nu begyndt og jeg kæmper virkelig en kamp for at forstå hvordan hele det der setup foregår. Jeg er meget overrasket over den store forskel på de mennesker som stiller op, troede faktisk at størstedelen af disse deltagere ville være meget store og muskuløse mænd, som gerne havde taget nogle steroider oveni og lige et par enkelte kvinder. Hvilket viste sig at være HELT forkert. Der var personer i alle forskellige størrelser og kønsfordelingen var 50/50. Kæmpe overraskelse for mig.

Noget af det jeg beundrer allermest hos Steffen er hans gejst og beslutsomhed – hvilket jeg bare har set ekstra meget af i dag, mellem ham og hans makker. De gjorde det skide godt og fik en meget flot 4 plads!

steffen-og-mike

Igennem hele dagen var der flere af deres venner som var kommet for at heppe og støtte dem i hele konkurrencen. De har i det center de træner i, et helt fantastisk sammenhold, noget jeg beundrer dem for at have. Mange af dem var henne for at høre mig hvornår jeg skulle med derned – meget usikkert måtte jeg da lige få sagt, at det normalt ikke har været noget for mig. Men det skal da helt sikkert have en chance! Så nu tror jeg at jeg har lovet min sjæl ud i en omgang prøvetime til crossfit. Nervøs må nok være ordet her. For i de timer jeg har været igennem BodyFit i FitnessWord, kan vist ikke være med her, da jeg der, har været helt oppe på 10 kg (host host) og mine øjne har set hvad de løfter deroppe.

Tiden må vise hvad den omgang vil byde og om det er noget som kan fange min opmærksomhed🤷‍♀️

No Comments

Hvad har du på hjertet?

%d bloggers like this: