Top
cafe-frida

Min Aarhus guide

I min Aarhus guide vil jeg give jer mine yndlings spisesteder og oplevelser i Aarhus!

Det sker ofte at mine familie medlemmer eller venner som ikke kommer fra Aarhus spørger hvor de skal spise henne heroppe eller hvad de skal opleve

Så dette er en lille guide på:

  • Gode spisesteder
  • Hyggelige oplevelser

“Hvilke spisesteder kan du anbefale Trine?”

Well, mit absolute yndlings brunchsted er Cafe Frida som ligger nede i Mejlgade!

På Cafe Frida kan man vælge mellem en masse forskellige retter og sammensætte dem selv til en brunch tallerken, det-er-lækkert. Prøv lige at se den tallerken herunder – Num siger jeg bare!

cafe-frida

Se mere om Cafe Frida 

The Burger shack..

For alle som følger mig på instagram er det vist ikke en hemmelighed at jeg er stamkunde hernede. Det er bare det hele som er lavet til perfektion. Lækker burger. Fantastiske pommes. AWESOME dips. Er en sucker for dips….

the-burger-shack

Se mere om The Burger Shack

Den sidste jeg lige vil anbefale her er StreetFood

Der er simpelhen så meget forskelligt mad dernede. Det gør at man kan komme flere forskellige mennesker samlet og ikke behøver at vælge hvilken genre mad man kunne tænke sig. Det er bare lige at finde hver sin mad og så samles ved et bord – skønt! Et lille tip her er at finde sine drikkevarer først – så er du sikker på at have drikkevarer mens din mad er varm.

Mit yndlings på StreetFood må være den ret herunder, den bliver serveret hos den bod som hedder TucTuc.

tuctuc

Se mere om Aarhus StreetFood 

“Hvad kan vi opleve når vi kommer til Aarhus?”

Første pladsen i min Aarhus guide den får dyrehaven helt sikkert! 

Jeg har været der et hav af gange! det er simpelhen så hyggeligt – man nupper bare lige en pose gulerødder under armen og wupti, så står der 500 bambier rundt om dig når du kommer derned.

dyrehaven

Anden pladsen får Ballehage 

Når solen skinner, så foregår mine løbeture ude i det fri! Sidste år begyndte jeg på at overvinde min skræk for vand – så derfor foregår mine løbeture, på mine fridage, ned mod Ballehage strand. Når man ankommer dernede kan man nemlig stille sine ting i et omklædningsrum og gå ned og hoppe en tur i vandet.

Vandet derude er simpelhen så lækkert – nok mest fordi jeg ikke kan nå bunden der.

Det her er mit meget stramme ansigtsudtryk som forhåbenligt bliver bedre, når vejret igen bliver lidt varmere.

mig

Trejde pladsen går til Åen

Når man kommer fra Aarhus kan det godt virke en smule “Normalt” bare lige at sætte sig ned til en cafe, men når solen skinner og man er så heldig at få en plads i solen – så bliver livet bare en lille smule bedre.

aaen

Ta’ dine venner eller veninder under armen og prøv disse ting fra min Aarhus guide næste gang du er et smut forbi Aarhus

Håber du kan bruge det til noget 🙂

Hvis du har nogle spørgsmål, så kommenter endelig herunder eller send mig en mail her!

No Comments

Hvad har du på hjertet?

%d bloggers like this: