Jeg har her samlet mine bedste podcast!

Mine bedste podcast

1: Mørkeland

Mørkeland er en krimi podcast, hvor 2 kvinder hver gang tager en ny mordsag op. Den udkommer hver mandag. Der skal en del til at skræmme mig, men min veninde siger at man ikke skal høre den hvis man er let at skræmme og er alene hjemme 😉

Denne podcast er nok en af de bedste jeg har hørt!

2: Let’s not meet

Andrew Tate fortæller historier hans følgere har sendt til ham. De handler om historier fra personer, der har mødt personer de ikke ønsker at møde igen. Her er alt fra personer som gemmer sig i væggene i det hus man bor i, personer som får stalkere eller uhyggelige mennesker de møder på deres vej. 

3: Two Girls One Ghost

Hvis du er til det overnaturluge, så er denne podcast helt sikkert noget for dig! Især deres Encounters episoder. De fortæller historier fra deres følgere og har ofte temaer de tager med. Det kan være alt fra den hvide dame, til aliens og bigfoot.

4: Nu snakker vi om det

Morten Svane, Malthe Zimakoff & Daniel Jensen snakker om mange forskellige emner. De snakker om alt det man normalt ikke snakker så meget om i hverdagen. Mange af de emner de tager op, er emner som er tabu og som de fleste helst ikke siger højt. 

5: Radio rental

Historier fortalt af de personer som har været ude for en underlig hændelse, her er der både historier om kriminelle handlinger men også overnaturlige handlinger.

6: Lazzatalks

Denne er en marketing podcast af virksomheden LAZZAWEB. Der bliver vendt nogle rigtige gode emner i denne.

7: De sidste charterguider

Hvis du er ude efter et godt grin, så skal du høre denne. Det er 2 tidligere charterguider der fortæller om deres historier og oplevelser, i tiden som guide. Det er lang tid siden jeg har smilet og grinet så lang tid af gangen!

8: I de forkerte hænder

Det her er en podcast fra Ekstra Bladet, lavet af Helle Fuusager og Thomas Arent. Den handler om Psykolog Michael Adam Guul fra Aarhus, hvor man får et indblik i hvad der er sket med de familier, hvor deres børn er blevet anbragt. Man hører også Michaels eks-kæreste fortælle om deres forhold, og hvordan hun lavede nogle af anbringelserne for ham, som et studie job. 

9: Speaking of psycology

Der bliver i hvert afsnit taget nye emner op indenfor psykologi, som vi som “almindelige” mennesker også kan forstå, som også er med til at give et indblik i hvordan nogle mennekser har det og hvordan man skal reagere i visse situationer.

10: Serial

En journalist prøver at opklare en mordsag på en person som stadig sidder i fængsel og mener han er uskyldig. Alle spor er der løse ender på.

11: Marketing brief

Hvis du har en interesse indenfor digital markedsføring, skal du lige gøre dig selv den tjeneste at lytte til denne podcast – der bliver i hver episode taget nye emner op der indenfor.

12: Dirty John

Dirty John, er en virkelig fortælling om en person som snyder alt og alle, han lyver og bedrager! I denne historie får vi et indblik i en bedragers liv og hvordan han kan manipulere og snyde andre for hans egen overlevelse.

13: Third Ear: Kvinden med den tunge kuffert

En kvinde lever af at flytte fra det ene hotel til det andet, for så at skabe splid mellem gæsterne og medarbejderne på hotellet og derefter smutte fra hendes regning. Ingen ved hvem hun er, men beskriver som hende som en person som altid har en tung kuffert med.

14: Dr. Death

Dr. Death er historien om en mand som opererer i personer som neurokirurg velvidende om at han ikke har nok erfaring. indtil videre har han gjort 23 personer lamme på 2 år.

15: Unexplained mysteries

Uopklarede mysterier som Stonehenge, Bigfoot, Bermuda trekanten, Loch Ness uhyret bliver forklaret og talt om hvordan disse hænger sammen og om det er muligt at disse er sande historier.

Alle disse podcast ligger på podcast appen, på Iphone.

Højest sandsynligt også mange andre steder 😉

 

Jeg mangler altid nogle flere at høre, hvilke er dine bedste podcast?

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *