EVENT

Jeg kan på det varmeste anbefale Trine. Hun har spillet en vigtig rolle i afviklingen af barer på NorthSide i mange år. Hun er dygtig til at rekruttere, lede og sælge. - fokus på både personalet og opgaven. Hun har desuden det vi kalder hvilepuls på græs - evnen til stille og roligt at tage de rigtige beslutninger under pres. Hun er super vellidt og spreder glæde og godt humør hvor hun kommer frem.
Peter Skoven
Director, F&B / Atmosphere I DTD Group
Trine var med på holdet af barchefer da jeg tiltrådte som Bar & Beverage manager i slutningen af 2016. Igennem hele forløbet har Trine vist en stor forståelse for opgaven at drive en bar på en festival og styre et hold af frivillige op imod 70 personer. I løbet af de sidste 3 år, har Trine været med til at videreudvikle både koncept og sortiment i hendes område og har været en allieret i forhold til udviklingen. Dette har været medvirkende til konstant vækst, og at vi i år udvider området omkring Trines barer. Jeg giver Trine mine varmeste anbefalinger med og stiller mit til rådighed ifht. at uddybe eventuelle spørgsmål omkring Trine som kollega.
Lars Keiding
Event Manager I Down The Drain
Jeg har haft Trine Ansat siden 2013 og jeg har fra start kunne mærke den forskel hun gør, i forhold til hendes grundige tilgang til hendes arbejde. Hun er engageret og vellidt som personale ansvarlig, jeg har stor glæde af hende som ansat i min virksomhed. Trine ser ingen opgave for stor eller lille og hendes bidrag til driften under et event, viser hendes store udvikling med hendes overblik og engagement.
Mesut Dursun
Arrangementchef I Dursun Event Management

MARKETING

Trine leverer altid et ordentlig og veludført stykke arbejde. Specielt hendes flair for SoMe, hjemmeside og grafisk arbejde, var en stor gevinst da vi startede marketingsafdelingen hos VS-Automatic. Der er stor sans for detaljer!
Tim Hjortshøj
CMO I VS Automatic
Trine har lært mig rigtig meget. Jeg har fået en kæmpe forståelse for hvordan man planlægger SoMe opslag og laver en content plan. Både for instagram, facebook, pinterest, linkedin og google my business. Derudover lærte hun mig om WordPress, UX builder, opsætning af et blogindlæg og SEO. Trine er super dygtig og god til at lærer fra sig. Kan klart anbefalede hende.
Emma Christensen
SoMe I VS Automatic
Trine har det der je-ne-sais-quoi, når det kommer til at lave godt indhold til social media. Hun har det der, som man ikke kan lære, man bare…mestrer. Der er en nerve og ofte humor i hendes opslag. Jeg har været heldig at arbejde sammen med Trine over en længere periode, og udover det høje kompetenceniveau, så har hun en rigtig dejlig personlighed.
Mikkel Ussing-Kelstrup
Stifter I Online-insights.dk
Skulle bruge en hjemmeside til mit nye firma, og tænkte straks på Trine, og det har jeg da på ingen tidspunkt fortrudt. Trine er utrolig iderig, har altid en måde at løse tingene på, også taler hjemmesiden for sig selv, havde aldrig troet jeg skulle have så professionel en af slagsen. Jeg har i starten af mit firmas opstart brugt Trine til at opsætte min hjemmeside, samt at få startet med nogle opslag på de sociale medier. Det var nemt, professionelt og et flot stykke arbejde. Fuldt ud tilfreds!
Tomas Hvid
Ejer I Hvid's BBQ
Jeg havde den fornøjelse at have Trine i praktik i min virksomhed. Jeg oplever Trine som en hårdtarbejdende og ambitiøs kvinde. Hun har en utrolig stor knowhow indenfor e-commerce og online branchen. Jeg håber jeg en dag skal arbejde med Trine igen.
Jonas Donbæk
Head of Marketing I S360 (Tidligere SearchPilots)